Următorul volum și ultimul al seriei Julieta a fost trimis către editură. Posibil să-l primesc înapoi pentru corecturi minore. Îmi permit. M-am liniștit, domnul editor Bogdan Hrib a zis că e ”foarte dur”. Noroc că a adăugat ”și foarte bun”, oricum era să mă sufoc până când când nu mi-a zis că-i mulțumit.

Drept pentru care, înainte de lansarea sfârșitului, la seria Julieta mă refer, mai am șansa de a mă întâlnii cu cititorii de la Cluj și la de la Constanța. La mabele întâlniri vor veni și psihoterapeuți care vor face o analiză a personajelor. Posibil că voi afla și eu însămi lucruri. Dincolo de cât de mult am săpat și am analizat. Vom discuta în special de relațiile personajelor, de modul în care-și gestionează emoțiile. Despre ce anume ar fi util să vedem pentru a anticipa consecințele. Poveștile sunt și ca noi să învățăm lucruri, fără să fim nevoiți să trecem prin ele.

Cluj, vineri, 22 septembrie, ora 18.00, Insomnia Cafe

Constanța, vineri, 29 septembrie, ora 17.00, Barissimo Cocktail Bar

s

Afișele au fost realizate de George Roșu. Mi-a promis că-mi face și unul curat, fără text, pe care-l voi înrăma și mi-l voi pune în birou. Julieta a fost și va rămâne o inspirație.

Ne vedem la Cluj și la Constanța!

Pin It on Pinterest

Share This